امروز اومدم یه تاپیک همچین خفن بزنم...
گه گاهی شاید دیدید توی خیلی از پست ها از الائمی همچون :نیشخند: (چشمک) و اینطور چیزا استفاده میکنم..
اگه دقت کنید شکلکهای زیادی وجود داره توی فضای نت!!
ایا همیشه میشه از این شکلکها استفاده کرد؟؟
آیا میشه همه احساسات رو توسط این شکلکا بیان کرد؟؟
آیا قصد واقعی از شکلک ها رو میشه به مخاطب فهموند؟؟
خب مطمئنا این اعمال با شکلکها امکان پذیر نیست.. این زبون اسمایلی اومده مشکل رو خیلی تپل مپل حل کرد..
*. اول از همه تمام شکلکها رو با معنیه خودشون بیان کرده که سازندش بهش اون لقبو داده بودن.. تو عکسهای زیر میتونید ببینید.. معنی واقعی همه کنارش هست..
*. بعدش هر گاه هر شخصی که سکلک کم میاره و نمیتونه جواب شخص رو بده جای استفاده از شکلک ابرازش رو مینویسه مثلا: (چشمک) و یا :نیشخند: و یا :حس کتک کاری: :خودخواه: و و و....
*. شما از این شکلکها فقط میتونید توی دنیای آنلاین استفاده کنید ولی از زبون اسمایلی مشب میتونید بیرون تو اجتماع هم استفاده کنید... مثلا روی کاغذ بیانش کنید و یا خیلی مختصر و خلاصه با یه کلمه احساس تون رو بگید..
*. از شکلک ها در همه ادیتور ها.. تکست باکسها و ویراشگرها نمیشه استفاده کرد ولی از این زبون میتونید توی نرم افزاری مثل note pad هم استفاده کنید...
طرز استفاده:
فقط کافیه ابرازتون رو توی دوتا از کرکترها غیر از کرکتر حرفی و عددی قرار بدید.. البته دوست داشتید میتونید توی عددی ها هم استفاده کنید..
مثال: :خشم: (حس ویرانگری) <مرموز> :خنده: =قه قهه= *چشمک* ||بزنم لهش کنما||
بعد اینکه استفاده از حرف ها بی نهایت هست.. آپدیتش هم هست :نیشخند: آپدیتش اینطوریه که هر وقت دیدی یه چیزی کم داره خودت اضافه کن.. به یاد داشته باشید که میتونید کلمات رو توی یه ابراز زیاد کنید مثلا از چند تا کلمه استفاده کنید.. حتی یه خط... اینم به مرور آپدیت میشه...
خلاصه این زبان خیلی گسترده هست.. وقت کردم میام از بقیه امکاناتش میگم...
این پستو من زده بودم ولی به دلیل نقص فنی مهنسی :استرس: پست عزیزم ورپرید.. ولی اشکال نداشته بید.. الان که نوشتم تا اینجه حال وکنم واس خودم...
تا همین الان این زبون خیلی گسترش پیدا کرد.. طراحشم یه ایرانی و العصله :نیشخند:

این زبون به تمام زبانها راه داده که ازش استفاده کنن...
اینجا دوتا عکس میزارم از شکلکهای یاهو 8 که به همراه معنی قرار دادم...

ببینید اینم یه مدرک.. ما شکلک گاوچران رو گاهی استفاده میکنیم که خجالت زده شدیم یا شیطونی کردیم.. ولی در اصل معنیش.. همون گاوچرانه!!
::برای معنی اینا از خود یاهو استفاده شده و همه معنی ها از یاهو هست::
حالا هم با زبون اسمایلی مشب نیازی به یاهو و امسالهم نیست...
خب دیگه از این به بعد بیاید برای استفاده از شکلکها از معنی اونا استفاده کنید...

یه نظر سنجی میزارم که نظرتونو راجب این زبان بگید...