كاربر گرامی به تکسیس.کام خوش آمديد، جهت استفاده از تمامی امكانات سايت عضو شويد. جهت عضويت اينجا كليك كنيد.

• Advertisement

کسی جز تو ماندنی نیست ...

حرفهای قشنگ و جالب/ دیالوگها/ و دست نوشته های زیبا/...

مديران: دختر شهر باران

کسی جز تو ماندنی نیست ...

پستتوسط parastou » پنجشنبه شهریور 17, 89 1:37 am

هم اون لحظه که کسی شاده یکی داره از غصه نابود میشه...
همون لحظه که بچه ای به دنیا میاد یک نفر می میره...
همون لحظه ای که کسی داره از عشق و آرامشش لذت میبره یکی داره از خیانت دق میکنه...
یکی داره بساط عروسی و شادی فراهم میکته و یکی بساط عذاداری رو...
یکی با یکی آشنا میشه و یکی از یکی همون لحظه جدا میشه...
یکی فقیره و در حسرت نون و یکی توی ثروت غلط میزنه..
یکی از خدا تشکر میکنه بابت لطفش و یکی کفر میگه و به خدا اعتراض میکنه ...
یکی در حسرت پوله ولی دلش به خونوادنش خوشه و یکی از پول و ثروت چیزی کم نداره و در آرزوی داشتن خونواده است...
دنیا پر از این لحظه های متضاده...
لحظه هایی که بی بهونه و بیتعارف با کمی جلو عقب جاشون رو میتونن و ممکنه با هم عوض کنند...
هیچ چیز موندنی نیست...این به همون اندازه که میتونه آدم غمگینی رو شاد کنه میتونه آدم شادی رو هم ناراحت کنه !
غمگین میگه میگذره لحظه های تلخ من...روشن میشه دوباره دنیام...
خوشحال میگه وای یعنی ممکنه شادی هام از بین برن؟ممکنه فلان چیز و فلان شخص رو که باعث خوشبختی منه از دست بدم؟
میشه این چیزی که بهش میگم تضاد رو هارمونی هم تلقی کرد...
هماهنگی...همه چیز کنار هم قشنگه...تا غم نباشه شادی معنی خودشو همون معنی که باعث میشه قدر و ارزشش رو بدونیم و شاکر خدا باشیم رو از دست میده...
پاییز و بهارش فرق نداره...این تضاد و یا هارمونی دنیا یه واقعیته ...چشیدن طعم تلخ یا شیرینش بستگی به حال و روز ادم داره ...سردم میشه وقتی حس میکنم هیچ چیز و هیچ کس موندنی نیست...
ممکنه به این دلیل باشه که من هنوز به اون بلوغی که باید نرسیدم به همون چیزی که بهش میگن کمال و معرفت که معنای پشت همه ی اتفاقات زندگی آدمی رو در جهت لطف و کرم و حکمت خدا حساب میکنه و هم هنگام شادی و هم هنگام ناراحتی از خالقش تشکر میکنه...خوش به حال همچین انسان قدرتمندی !همه ی گرفتاریها و غصه های ما تقصیر خدا نیست !گاهی تصمیم ها و بی دقتی ها و اشتباهات ما باعث ایجا درد و رنج میشه اما خب مال بد بیخ ریش صاحبشه !به خالقم گله نکنم چه کنم؟کی مثل اون میتونه بشنوه و هیچی نگه !خدا اهل حرف نیست اهل عمله و اگه اون بخواد هرچیزی امکان پذیره ...هر چیزی...
اول و آخر ...تلخ و شیرین...دروغ و راست ....ناراحت و شاد... اولین و آخرین کسی که داریم تویی خدا...اگه گلایه میکنم واسه اینکه گاهی خیلی بی پناه میشمو ضعیف...ضعیف تر از همیشه !اینجور موقع هاست که دلم میخواد گرمم کنی و یه جوری نشونم بدی داری نگاهم میکنی ...دوست دارم بشنوم ...ببینم ...مطمئن شم که هستی و حواست هست...حواست هست ؟!

آدمها می آیند و میروند...کسی جز تو ماندنی نیست ...
جز تو حرف هیچکس خواندنی نیست...
زندگی بافتن یک قالیست
نه همان نقش ونگاری که خودت می خواهی
نقشه از قبل مشخص شده است
تو در این بین فقط میبافی
نقشه رو خوب ببین ، خوب بباف !
نکند آخر کار قالی بافته ات را نخرند!
بعضی آدمها میاند و میرند و هیچ کسی نمیفهمه .....ولی بعضی ها از خودشون قدر 1 رد پا هم شده اثری میزارند....
نماد کاربر
parastou
مدیر سابق
مدیر سابق

تاريخ عضويت: دوشنبه مرداد 4, 89 6:08 pm
موقعيت مکاني: تهران
سپاسگذاری کرده اید: 156 مرتبه
سپاسگذاری شده: 329 مرتبه در 73 پست

کاربران زیر از کاربر محترم parastou به خاطر این پست سپاسگذاری کرده اند
mshb (پنجشنبه شهریور 18, 89 10:34 am), satlover (پنجشنبه شهریور 18, 89 12:13 pm)

بازگشت به متن های جالب

چه کسي حاضر است؟

کاربراني که در اين انجمن حضور دارند : بدون کاربر جديد و 1 مهمان