كاربر گرامی به تکسیس.کام خوش آمديد، جهت استفاده از تمامی امكانات سايت عضو شويد. جهت عضويت اينجا كليك كنيد.

• تبلیغات

آيا ارتباط جنسي با زن بيگانه بدون دخول کردن در حکم زنا محسوب مي شود؟

پستتوسط satlover » يکشنبه مرداد 8, 90 1:06 am

آيا ارتباط جنسي با زن بيگانه بدون دخول کردن در حکم زنا محسوب مي شود؟

من شخصي هستم متاهل اولاد هم دارم نسبت غفلت و تحرک شيطان يک روز همراي زن اجنبي 21 ساله روابطي جنسي نامشروع گرفتم زن فاحشه است بسيار نزديک بود که همراه شان عمل فاحش زنا انجام دهم زن مرا بسيار تحريک کرد بجاي اينکه اله تناسلي خود را داخل فرج زن شود انرا در دهن زن دادم انرا زن زياد چشيد و انزال صورت گرفت اين عمل بد من چه حکم دارد ايا بالاي من حد زنا محصن تطبيق ميشود و يا اين که اين عمل کدام جزاي ديگر دارد لطف نموده براي من رهنماي لازم نمايد من حالا از اين عمل بد بسيار پيشيمان هستم و هروز به الله متعال توبه ميکشم .

من ازينکه کلمات نادرست نوشتم بسيار معذرت ميخواهم ولي اين کاررابراي روشن شدن اصل موضوع و به اميد اينکه ازيک برادر مسلمان نصيحت خوب شرعي بشنوم.

الحمدلله،

هرنوع پيوند جنسي‌ كه بر اساس دستور شريعت نباشد زنا به حساب مي‌آيد.

از ابو هريره رضي الله عنه روايت شده که پيامبر صلي الله عليه وسلم فرمودند: «كُتِبَ على ابْنِ آدم نَصِيبُهُ مِنَ الزِّنَا مُدْرِكٌ ذلكَ لا محالَة: الْعَيْنَانِ زِنَاهُمَا النَّظَر، والأُذُنَانِ زِنَاهُما الاستِماع، واللِّسَانُ زِنَاهُ الْكَلام، وَالْيدُ زِنَاهَا الْبَطْش، والرَّجْلُ زِنَاهَا الخُطَا، والْقَلْب يَهْوَى وَيَتَمنَّى ، ويُصَدِّقُ ذلكَ الْفرْجُ أوْ يُكَذِّبُهُ » . متفقٌ عليه. وهذا لَفْظُ مسلم، وروايةُ الْبُخاريِّ مُخْتَصَرَة

يعني: بر فرزند آدم بهره اش از زنا نوشته شده که خواهي نخواهي آنرا در مي يابد، زناي چشم نگريستن (به نامحرم)است، و زناي دو گوش شنيدن (سخنان شهوت برانگيز نامحرم) است، و زناي زبان سخن گفتن ( از روي شهوت با نامحرمان) است، و زناي دست به چنگ گرفتن (نامحرم) است و زناي پا گام زدن ( تحريک آميز) است و دل اميد و آرزو مي کند و شرمگاه آن را راستگو و يا دروغگو مي سازد.

پس زنا شامل هر امري مي شود که بنوعي در ارتباط نامشروع و ناجايز با نامحرم باشد، اما درجات آنها با هم متفاوت است و زشت ترين آنها مقاربت جنسي و دخول در فرج است.

نظر باينكه زنا از نظر شرع اسلام جرم و جنايت است‌، بنابر اين عقوبت و كيفر شرعي بر آن مترتب مي‌گردد و كسي‌ كه مرتكب چنين عمل خلاف شرع شود، بايستي حد شرعي در باره او اجراگردد.

اما هر زنايي موجب حد نيست، زنائي‌كه موجب حد است‌، وقتي تحقق مي‌يابدكه سر آلت تناسلي مرد “‌حشفه‌” يا اندازه آن براي‌ كسي‌ كه مقطوع ا‌لحشفه است در آلت تناسلي زني‌ كه شرعا بر او حرام است نهان شود و بعبارت ديگر فرو رفتن سر آلت مرد در فرجي‌ كه حرام است و براي مزاج سالم و معتدل مورد اشتها است و شبهه نكاح وجود نداشته باشد، اگرچه انزالي هم صورت نگرفته باشد.

چنانچه تمتع جنسي و بهره‌گيري جنسي با زن بيگانه در غير فرج و آلت تناسلي صورت ‌گيرد موجب حد مقرر و معين شرعي براي زنا نيست اگرچه مقتضي تعزير است‌.

ازابن مسعود روايت است‌كه‌گفت‌: مردي پيش پيامبر صلي الله عليه و سلم آمد وگفت‌: من با زني از دورترين نقطه شهر مشغول بازي شده و از وي‌ كام يافته‌ام بدون اينكه دخول در فرج صورت‌گرفته باشد و بوي دست زده باشم‌. اينك به جرم خود اعتراف مي‌كنم و در خدمت شما هستم و هر حدي و كيفري‌ كه لازم مي‌داني در‌باره من اجرا كن‌. عمر بن خطاب كه حاضر بود گفت‌: خداوند پرده ترا بپوشاند، اي كاش پرده پوشي مي‌كردي و راز خويش را آشكار نمي‌نمودي‌. پيامبر صلي الله عليه و سلم در جواب او چيزي نگفت‌. آن مرد رفت‌، سپس پيامبر صلي الله عليه و سلم كسي را بدنبال او فرستاد و او را برگرداند و پيامبر صلي الله عليه و سلم اين آيه را بر وي خواند:« وَأَقِمِ الصَّلاَةَ طَرَفَيِ النَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ اللَّيْلِ إِنَّ الْحَسَنَاتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئَاتِ ذَلِكَ ذِكْرَى لِلذَّاكِرِينَ»(هود 114)

يعني: ‌نماز را در دو طرف روز -‌نمازصبح و عصر -‌و اوقاتي از شب برپاي دار چرا كه اعمال نيكو و حسنات آثار اعمال زشت و سيئآت را برطرف و محو مي‌نمايد اين تذكري است براي آنها كه اهل تذكرند و پند مي‌پذيرند. مردي در ميان مردم‌ گفت‌: اي رسول خدا اين اميد تنها براي او است يا براي عموم مردم است پيامبر صلي الله عليه و سلم گفت‌: براي همه مردم است‌‌. اين روايت را مسلم و ابوداود و ترمذي نقل كرده‌اند.

بنا بر اين مطالب، زنايي موجب حد است که آلت تناسلي مرد داخل آلت تناسلي زن گردد، يا مرتکب لواط شود، در غير اينصورت حد بر او اجرا نمي شود ولى شخص مرتکب گناه شده است و بايد از آن توبه کند و خودش را ستر كند و هرگز اين معصيت را تکرار نکند تا اينكه مورد رحمت و بخشش باري تعالي قرار بگيرد.

والله اعلم

وصلي الله وسلم علي محمد وعلى آله وأصحابه والتابعين لهم بإحسان إلى يوم الدين

سايت جامع فتاواي اهل سنت و جماعت

IslamPP.Com
آدرس من در فيس بوك:
اينجا كنيد
کپی برداری از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد
"پیشاپیش از همکاری شما متشکریم"
------
------------
عزیزانی که مایل به مدیریت در سايت می باشند، در درخواست خود را اعلام کنند
--------------
------
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد
و من سال ها مذهبی ماندم بی آنکه خدایی داشته باشم
سرپرست ارشد
سرپرست ارشد
نماد کاربر
satlover

تاريخ عضويت: پنجشنبه فروردین 6, 88 11:51 am
موقعيت مکاني: شیراز - 5h1ra2 ----> ShiraZ
سپاسگذاری کرده اید: 7540 مرتبه
سپاسگذاری شده: 9725 مرتبه در 4483 پست
میزان اعتبار: 20

کاربران زیر از کاربر محترم satlover به خاطر این پست سپاسگذاری کرده اند
BEHNAM (يکشنبه مرداد 9, 90 12:51 pm), siAlAn (يکشنبه مرداد 9, 90 1:05 pm), mshb (جمعه مهر 28, 90 12:33 am)

بازگشت به احکام دینی

چه کسي حاضر است؟

کاربراني که در اين انجمن حضور دارند : بدون کاربر جديد و 1 مهمان