كاربر گرامی به تکسیس.کام خوش آمديد، جهت استفاده از تمامی امكانات سايت عضو شويد. جهت عضويت اينجا كليك كنيد.

• تبلیغات

اس ام اس های زیبا و جدید مذهبی در مورد خدا

اس ام اسهای روز.. persian and other language

مديران: دختر شهر باران

اس ام اس های زیبا و جدید مذهبی در مورد خدا

پستتوسط Zohreh MN » سه شنبه شهریور 7, 90 1:31 am

میگن شبا فرشته ها از آرزوی آدما، قصه میگن واسه خدا! خدا کنه همین شبا گفته بشه قصه ی تو واسه خدا

ای بنده تو سخت بی وفایی، از لطف به سوی ما نیایی، هر دم که ترا دهم دردی، نالان شوی و به سویم آیی، هر دم که ترا دهم شفایی، یاغی شوی و دگر نیایی

به خدا گفتم: بیا جهان را قسمت کنیم آسمون واسه من ابراش واسه تو، دریا واسه من موجش واسه تو، ماه واسه من خورشید واسه تو... خدا خندید و گفت: تو بندگی کن، همه دنیا مال تو، من هم مال تو

انیس قلب خود تنها خدا کن، خدا را در دل شبها صدا کن، ز خوف حق چو اشکی را چکاندی / به حال ما زمینی ها دعا کن

به خدا گفتم: به من همه چیز بده، تا از زندگی لذت ببرم! خدا فرمود: به تو زندگی دادم تا از همه چیز لذت ببری

خدایا! من چیزی نمیبینم آینده پنهان است، ولی آسوده ام! چون تو را میبینم و تو همه چیز را

با هر چه عشق نام تو را میتوان نوشت، با هرچه رود نام تو را میتوان سرود، بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را، با دستهای روشن تو میتوان گشود

خدایا!

تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم،

تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم،

تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم،

تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت آمدم،

تو مرا چه دیدی که وفادار ماندی...؟؟
غربت آن نیست که تنها باشی، فارغ از فتنه ی فردا باشی

غربت آن است که چون قطره ی آب، در پی دریا باشی

غربت آن است که مثل من و دل، در میان همه کس یکه و تنها باشی
مدیر ارشد
مدیر ارشد
نماد کاربر
Zohreh MN

تاريخ عضويت: پنجشنبه مرداد 13, 89 1:29 am
موقعيت مکاني: رامسر
سپاسگذاری کرده اید: 1156 مرتبه
سپاسگذاری شده: 1576 مرتبه در 523 پست
میزان اعتبار: 0

کاربران زیر از کاربر محترم Zohreh MN به خاطر این پست سپاسگذاری کرده اند
mshb (سه شنبه شهریور 8, 90 2:21 pm), دختر شهر باران (يکشنبه شهریور 13, 90 6:33 pm)

بازگشت به اس ام اس SMS

چه کسي حاضر است؟

کاربراني که در اين انجمن حضور دارند : بدون کاربر جديد و 1 مهمان